Дилдо – безсрамно ниска цена за удоволствието, което заслужавате

дилдо-пинокио

Вибратор или дилдо: чудите ли се кое да изберете? Знаете ли разликата между двете секс играчки и техните преимущества? Ако си задавате тези въпроси, поздравления, това означава, че сте на прага да изживеете нещо ново и вълнуващо.

Вибратор или дилдо цена, разлики и за кого са подходящи? Това е битката на титаните в света на секс играчките. Преди да отворите съкровищницата на удоволствието, вижте разликата между тях.

Защо да изберете дилдо?

Тази гореща секс играчка е чудесна за дамите, които искат да направят ерогенните си зони по-чувствителни, за да увеличат удоволствието от секса с партньора си. Дилдото може да е вашето другарче в любовната игра, което да запали огъня във вас и да ви подготви за вагиналния оргазъм. С негова помощ ще откриете кое би ви било най-приятно в секса и какви са истинските ви нужди.

Всеки може да си позволи дилдо заради ниската цена, която не означава, че не купувате качествена секс играчка. Просто повечето модели са опростени и цените могат да бъдат наистина символични.

Освен това, реалистичното дилдо от кибер кожа ще ви даде истински усещания и когато сте без партньор. Така можете да симулирате напълно реално истински секс и да получите същото удовлетворение от това, което получавате с партньор. Можете да изберете модел с изящно оформена главичка и изпъкнали вени, които да стимулират по уникален начин G-точката.

Самостоятелната ви игра може да ви бъде и много полезна при следващите горещи сцени с любим човек. Можете да почерпите идеи, да се вдъхновите за нови пози и да разберете повече за мъжкия атрибут.

Разбира се, дилдо не е предназначено само за дами и не е само за вагинално и клиторно стимулиране. Има анално дилдо, дилдо за двойки, стъклено дилдо, анално-вагинално дилдо с вакумна основа – изборът е наистина фантастичен.

Дилдо има и други предимства, които далеч не са за пренебрегване. Той се поддържа лесно, защото повечето модели са без електроника. Можете да го използвате и под душа, където удоволствието автоматично става двойно. Топлата вода и нежната пяна са чудесна предпоставка да си доставите удоволствие сами или да позволите на другарчето да ви накара да се почувствате истинска русалка.

Можете да си купите дилдо на цена от 17 лв. до 130 лв. Цената зависи от размера, материала и функциите. Стъклото и медицинският силикон са най-добрите материали за секс играчки. Стъклото е за по-напреднали, но пък нищо не може да се сравни с усещането, което ще ви даде. Медицинският силикон пък е по-нежен и за предпочитане, ако сте начинаещи.

Защо да изберете вибратор?

Основната разлика между вибратор и дилдо е, че дилдото в повечето случаи е в телесен цвят и наподобява пенис, а вибраторите имат голямо разнообразие от форми, цветове и функции. Освен това, вибратор може да използвате за всякакво стимулиране – клиторно, вагинално и анално.

Вибраторите са с повече функции и възможности да нажежават страстите, независимо дали сте сами или с партньор. Някои от тях дори не са предназначени за проникване, а само за стимулиране на горещите ви зони.

В идеалния случай е хубаво да имате и вибратор, и дилдо на цена, която е напълно достъпна за всеки. Не се лишавайте от удоволствието, което можете да получите от тези секс играчки, защото с тях ще превърнете фантазиите си в реалност.

Може да прочетете още за: Как да обзаведем еротична спалня?

Leave your vote

More