5 причини да използвате анален разширител

анален-разширител-жена-в-легло

Готови ли сте да преминете на следващо ниво в аналната игра? Искате ли да направите сексуалния си живот по-забавен? Ако това е така, сега е моментът да откриете магията на аналните секс играчки.

С помощта на анален разширител можете да разнообразите любовната игра с партньора и да подготвите ануса за нови вълнуващи преживявания, да си доставите удоволствие сами и дори да решите някой здравословен проблем.

Аналният разширител може да направи аналния секс по-приятен, като разширите аналния сфинктер преди това. Ако не сте сигурни какъв размер би ви бил приятен, можете да си купите комплект анални разширители. Така не само ще установите кой размер ви е подходящ, но ще можете постепенно да го увеличите. Започнете от най-малкия анален разширител и завършете с най-големия. Не пропускайте да използвате щедро количество анален лубрикант за още по-голямо блаженство.

Ако досега не сте използвали анален разширител, вижте тези 5 причини да не пропускате тази възможност:

1. С аналния разширител може да откриете нови източници на удоволствие

Анусът изобилства от чувствителни нервни окончания, които могат да допринесат за сексуалното ви удоволствие. И двата пола се чувстват приятно, когато стимулират аналната си зона. При мъжете анусът е “врата” към простата – известна още като мъжката G-точка, а дамите могат да стимулират G-точката индиректно.

Аналните оргазми са съвсем реални и всеки от вас може да ги изпита. И мъжете, и жените могат да изпитат невероятно силни вълни на удоволствие чрез стимулиране с анален разширител. 

2. Аналният разширител може да ви помогне да практикувате анален секс

Ако изпитвате дискомфорт при анален секс, но имате силно желание да практикувате такъв, анален разширител може да сбъдне тази ваша фантазия. С негова помощ ще разтегнете ануса достатъчно, независимо от размера на вашия партньор.

Използвайте тази анална секс играчка непосредствено преди забавленията с половинката. Не забравяйте и за лубрикант, защото той изцяло променя усещанията и ви помага на всяка стъпка от аналната игра.

3. Аналният разширител е безопасен

Аналният разширител е проектиран така, че да остане там, където вие пожелаете. Не може да се изгуби от погледа ви и да ви причини здравословни проблеми. Чуждите предмети в тялото могат да нанесат сериозни щети на дебелото черво, затова не си позволявайте да използвате неща, които не са предназначени за анална игра.

С аналния разширител можете да бъдете напълно спокойни и да се отпуснете изцяло. Открийте най-удобната поза, сложете лубрикант на ануса и на секс играчката и започнете бавно и нежно проникване.

4. Аналният разширител ще разнообрази семейния секс

Всички знаем, че с течение на времето е нормално тръпката в отношенията да намалее или направо да изчезне. Сексът лесно може да ви омръзне, ако не полагате усилия да го разнообразите. Ето защо аналните секс играчки могат да се окажат това, което ви трябва, за да върнете огъня в спалнята.

5. Аналният разширител помага при здравословни проблеми

Аналните разширители се използват не само за еротично удоволствие. Те също така могат да бъдат използвани по медицински причини. Аналните секс играчки помагат за разтягане на ректума до идеален размер за подобряване на функцията и комфорта след аноректални процедури, след операция на хемороиди и за лечение на простатата.

И не забравяйте за подготовката преди аналната игра – почистване, овлажняване с лубрикант и много, много настроение.

Може да ви е интересно още за: Дилдо – безсрамно ниска цена за удоволствието, което заслужавате

Leave your vote

More