in

Кафе Hammock Juice Station в Барселона : пиене на кафе ? ?????? (exoticholiday.bg)

Hammock Juice Station в Барселона е място, което предлага специално кафе, апетитни закуски и модерни напитки. Това е любимо място за всички, които обичат не само вкусна храна, но и правят ярки снимки за своя Instagram.

В такъв популярен град като Барселона има много такива заведения . За да издържат на конкуренцията и да изненадат посетителите, създателите на кафенето се опитват да измислят нещо оригинално. В Hammock Juice Station вместо столове и дивани, гостите могат да седнат в хамаци.

Много туристи и местни хора посещават кафето за първи път, за да направят интересни снимки или просто да се отпуснат в хамаци, а след това те стават редовни посетители, защото кафето и храната са на най -високо ниво. Гостите трябва свалят обувките си, тъй като по този начин могат много удобно да седнат или излежават в хамак. Усещането за уют и дом е навсякъде.

В допълнение към специализираното кафе, се предлагат и 16 различни вида пресни сокове, различни видове ястия, хумус, ястия с яйца, тост от авокадо и сладкиши.

Тази публикация е създадена с нашия лесен формат за добавяне на външни връзки. Създайте своята публикация!

Докладвай

What do you think?

Модни цветове за сезон есен-зима 2021-2022 (creative-bg.net)

сватбен фотограф

Как да изберем сватбен фотограф Варна