РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрация на потребители и публикуване на публикация или добавяне на линк в сайта https://www.directorysubmits.com/

Всеки потребител на сайта https://www.directorysubmits.com/ може да се регистрира напълно БЕЗПЛАТНО.

При регистрация в сайта потребителя има право да публикува публикации или да добавя линкове от други сайтове.

Регистрираният потребител може да добавя публикации в любими, да създава свои колекции с любими публикации или да добавя публикации за четене по-късно. Потребителят може да редактира своята профилна информация.

Колекцията от любими публикации на потребител остава видима само за съответния потребител освен, ако той не я направи публична.

Всички публикации и линкове от потребители след публикуването им се изпращат за одобрение от администратора на сайта.

Администратора на сайта https://www.directorysubmits.com/ си запазва правото да отхвърля публикации или линкове предложени от регистрирани потребители, когато те не съответстват с Общите условия на сайта или по негово усмотрение, без предупреждение.

Публикациите предложени от регистрирани потребители трябва да са минимум 90 % уникални и да не са публикувани никъде другаде в интернет пространството. Ако те са от някой друг сайт задължително в края на публикацията се посочва източника и.

ДОБАВЯНЕ НА ЛИНК

Добавянето на линк на сайта става, когато се натисне бутона “Добави линк”. Тогава в полето се поставя желания линк и автоматично се излича информацията от самия линк, като снимка, заглавие и кратък текст.

Потребителят може да редактира тази информация. След което трябва да избере подходящата категория, ако желае може да добави тагове, и да натисне “Публикуване”. След което той ще бъде изпратен към администратор за одобрение. След одобрение и видимост на сайта на вашия линк, вие не може да редактирате каквато и да е информация по публикацията тип “ЛИНК”. Затова е необходимо да се свържете с администратора на сайта, за да направи промени, като сте посочили какво трябва да бъде коригирано. Другия вариант е да премахнете публикацията тип “ЛИНК” и наново да го публикувате, като тогава ще може да направите желаните корекции.

Ако от линка не се зареди цялата информация, вероятно дадения сайт е забранил тази функция и може ръчно да я добавите, като снимка, текст, заглавие.

Всички линкове са редиректни и се отварят в нов прозорец.

ДОБАВЯНЕ НА ПУБЛИКАЦИЯ

Публикуването на статия става от бутона “Публикувай статия”. Всички статии трябва да са грамотно написани и да са смислени.

Статията трябва да има заглави, текст и снимка. Тя трябва да бъде публикувана в подходяща категория.

*Статия се одобрява след заплащане на цена от 20 лв. за статия. Трябва да се свържете чрез контактната форма и да посочите коя статия желаете да заплатите, съответно и посочите данни за фактура.

Всеки потребител може да докладва дадена публикация, когато прецени, че има нередност.

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията на сайта https://www.directorysubmits.com/ е ДОБРОВОЛНА и БЕЗПЛАТНА.

Ние събираме лични данни при регистрация на потребител, като имейл адрес и имена.

Това е необходимо, за да може да се направи регистрация, и потребителят да може да използва описаните услуги по-горе.

Личните данни, които събираме от потребителите при регистрация не се споделят на трети страни. Те не са видими и за останалите потребители на сайта, освен никнейма.

Снимките, които качва на сайта регистриран потребител са видими и за останалите потребители. Те се качват по желание и не са задължителни, освен в публикациите.

Администратора на сайта си запазва правото да премахва регистрирани потребители, ако те системно нарушават Общите условия на сайта или по свое усмотрение, без предупреждение.

Всеки регистриран потребител, може да премахне регистрацията си на сайта https://www.directorysubmits.com/ по всяко време.

Администратора на сайта си запазва правото да променя тези условия.

17/06/2021