Сутиени с мека чашка: Как да постигнете мечтаните форми  

Сутиен
Сутиен

Богатата палитра от модели сутиени може да изненада всяка дама. Понякога неволно посягаме към нещо нетипично за вкусовите ни предпочитания, само за да си осигурим малко разнообразие и вълнение.

Наистина си струва да се оставите на емоциите, защото бельото може да ви промени от глава до пети, без дори да се вижда. То е отговорно за вида, който ще постигнете с конкретен аутфит, за самочувствието и увереността ви.

Много жени, с не толкова забележим размер на бюста, мислят, че трябва задължително да употребяват сутиени с подплънки. Други, чийто форми са повече от задоволителни, се опитват да не излизат от руслото на еднотипните добре покриващи и стягащи чашки.

Точно тук и сега ще развенчаем всички подобни митове и ще наблегнем на едни от най-сексапилните и нежни модели на сутиени с мека чашка.

Без оглед на размера

Не си мислете, че ако не разполагате с едър бюст, меките чашки са табу. Точно обратното.

Банелите са достатъчни сами по себе си, за да постигнете нужния ефект на повдигане. Много от моделите са предвидени именно с тази цел. Наподобяващи формата на бюстие, или с дантела своеобразно преминаваща в презрамка.

Чашката стои винаги красиво, стига да е подбрана в правилния размер. На практика нямате ограничения, може да се възползвате само от предимствата.

С какво са предпочитани

Сутиените с мека чака носят един голям плюс – неустоима женственост. Бродериите и дантелите са толкова изпъкващи и нежни, че едва ли някой ще обърне внимание на размера, когато може да се наслади на подобно съвършенство.

Някои луксозни колекции са готови да ни предложат още повече. Не бельо, а произведение на изкуството: шифон, дантела, сатен и красиви презрамки, в комбинация с контрастни цветове и неизчерпаемо изящество.

При всички случаи думите не са достатъчни, за да опишат изкусителния резултат, който стои на един клик разстояние от вас.

Сексапилът няма цена

Ако разделим времето за носене на сутиен, най-вероятно двете половини (удобство и сексапил) ще си го поделят по равно. Колкото обичаме да се чувстваме комфортно, не
по-малко искаме да изглеждаме по неповторим начин. И дори последното да не се окаже достъпно за нечии мъжки очи, нашият собствен поглед отразяващ се в огледалото е достатъчен да заяви неподправеното ни задоволство от крайния вид.

Първото и на-важно условие да се чувстваме добре е да се обичаме и харесваме. Ако новият сутиен е способен да ви донесе поредната доза самочувствие, не се колебайте да го имате.

Може би ви е необходим различен подход, под формата на неустоим секси комплект – поръчайте си.Bulbel.bg ще ви предложат абсолютно всичко, което ще трансформира собствената ви оценка за самите вас.

Leave your vote

More