Изискан подход: Как да превърнете бижуто в ефектен летен акцент

бижу

Когато придобием умението да внасяме елементи към облеклото, те могат да се превърнат в нещо повече от украшение

Повечето дами носят накити в ежедневието си, а при поводи – задължително залагат на нещо красиво и пищно. Разбира се, всичко трябва да е съобразено именно с времето и мястото, но и с избраното облекло.

Само тогава изчистените или сребърни бижута с декоративни елементи могат да се превърнат в ефектен летен акцент. И защото наистина все още сме на вълната на топлите месеци, можем да се насладим максимално на сезона, залагайки на по-лежерна и свободна визия.  

Морски детайли

Ако гривната или колието ви са в духа на морската тематика, вие ще бъдете като богинята Венера, където и да се появите. Дори в момента да се намирате далеч от брега, всяка сутрин с удоволствие ще поставяте украшението си и ще се усмихвате, преди да се впуснете в непрестанните си работни задължения.

Избраното бижу лесно се комбинира с миди рокля в наситени цветове в тоновете на синьото или зеленото, като нямате никакво ограничение тук и може да сте семпли в бяло или шик в пъстра феерия.  

Силата на символиката

Какъв декоративен елемент ще изберете, зависи единствено от личните ви предпочитания. И той може да е просто символ на нещо, свързано с вас и вашия живот, подарък от близък или чувства, които ви приобщават в едно цяло.

Бъдете сигурни, че въпреки това изпращате послание към околните, а тълкуването от тяхна страна може да е доста различно. Този факт няма никакво значение и не се поддава на контрол, което пък внася допълнителна мистерия в личността ви.

Любители на животните

Дързостта да сте по детски наивни и чисти е напълно позволена през лятото. Не само малките обичат животните, но те особено държат да го подчертаят със своето облекло и допълнителни аксесоари.

Вие също може да го сторите, независимо дали ще се спрете на водно конче, бухал или змия, с която например да оформите дистанцията между себе си и околните.

Екзотичният подход е изключително приемлив и дори препоръчителен през месеците, в които по-често сме с компания на заведение, разхождаме се до късните часове на деня и посещаваме различни културни прояви.

Имате на разположение богата гама от специални фигури, които акцентират върху дизайна на бижутата, сред които ключ, катинар, ноти, плочки, безкрайност. Дали ще се спрете на астрологически знаци: луна, звезди, слънце, на приказни или природни декоративни елементи, те могат да са стилизирани или доста реалистични.

Посетете Shine.bg и се потопете в свят на чудна селекция от сребърни бижута!

Leave your vote

More