Как да обзаведем еротична спалня?

еротична-спалня

В началото трябва да обясним какво е еротична спалня. Това е спалня, която предоставя на потребителите пълни удобства и възможности за релакс. Този вид спалня е особено подходяща за интимни отношения между включени двойки и/или съпрузи. За разлика от стандартното спално помещение, еротичната спалня предлага някои малки трикове в интериора, с чиято помощ ласките и близостта са приоритет, а чувствата се несравними.

Има няколко фактори за създаване на еротична спалня, които искаме да споделим с вас в следващите редове на тази статия. Обзавеждането на стая носеща аромат на еротика е лесно, стига да следвате съветите ни, и да имате нюх към нещо по-различно и нестандартно.

Легло за еротична спалня

Леглото е един от най-важните компоненти за вашето еротично спално помещение. За да се насладите на пълен комфорт и прекрасно изкарване на времето ви с любимия човек, е нужно да изберете голямо легло, което да съчетава красота и удобство в завършена комбинация. За това може да помогне и матракът, който ще бъде по-мек или по-твърд, според желанията ви.

Аксесоари в леглото на спалнята

Обикновено дамите поставят няколко симпатични плюшени играчки в леглото си. Това се свързва с тяхната нежност и нрав. Това невинаги се харесва на силния пол, но пък ако не прекалявате едва ли ще бъде проблем. Привържениците на по-хард изпълненията в леглото, пък могат да използват белезници, кожени камшици или друг вид BDSM играчки.

Цветове на еротичната спалня

Вън от всякакво съмнение червеният цвят е класика, когато става дума за любов и романтика. Това е и цветът на еротиката, така че ако имате възможност не се колебайте да го използвате. Разбира се, не трябва да се прекалява с червеното, тъй като от това ще загуби интериорът. Подчертайте с червено само основните детайли: възглавници, чаршафи и др. спално бельо.  За стените пък можете да изберете светли или тъмни нюанси, според чувството ви за романтика.

Еротично осветление за спалня

Еротичният интериор е пряко свързан с осветлението на спалното помещение. Полилеите на тавана са отживелица, и се заменят от аплици и лунички с приглушена светлина. Могат да се използват и лампи в различни разцветки, за да се създаде подходящата атмосфера за изживяване на страстни моменти между влюбените. Вариантите са десетки, та даже стотици, така че едва ли ще се затрудните, когато отидете до магазин или хипермаркет за лампи.

Аромати в спалнята

Ароматни свещи и нежни парфюми са задължителни за всички, които искат да изградят мечтаната еротична спалня. Не говорим за натрапчиви благоухания, а за такива, които галят сетивата и не се натрапват на двойката. За целта трябва да направите консултация за дълготрайни аромати, които се използват по-скоро за фон в спалото ви помещение. Силните дезодоранти и спрейове не са препоръчителни за употреба в такъв вид интимна стая.

Няколко думи в обобщение

Ако следвате съветите, които сме публикували в тази статия, то със сигурност ще успеете да създадете еротична спалня, в която да се наслаждавате на безкрайни удоволствия с вашия партньор. Не се колебайте да бъдете смели, и да сътворите помещение, в което ще се чувствате на седмото небе. Вярваме, че нашите съвети ще допринесат за крайния ви успех.

Важна информация за внасяне на автомобили от САЩ

Leave your vote

More