Първи прием на спортни стимуланти

спортни-стимуланти
1. Дозировките трябва да са по-малки от тези на “напредналите” трениращи, но достатъчни, за да осигурят МАКСИМАЛЕН прираст на масата и силата от най-“ефективния” курс в живота.
2. По време на първия „курс“ трябва да се обърне максимално внимание – да се осигури достатъчно хранене, обем на тренировка и почивка.
3. За да се осигури, съгласно втората точка от този списък, достатъчно хранене, обем на тренировките и почивка, трябва да имате достатъчно тренировъчен опит и да постигне определени резултати, свързани със силата и покачването на мускулната маса.

Какво означава всичко това?

Можете да растете и като сте само  на 2 таблетки метандиенон (метан). Но откатът от доза 4 – 6 таблетки би бил по-голям, а страничните ефекти и в двата случая са приблизително еднакви. Това е така защото механизмите на „противодействие“ на приема на екзогенни вещества (не произведени от самия организъм) се задействат и действат дори при терапевтични дози.

 Следователно във всеки курс е желателно да се работи най-ефективно, а не да се забавят резултатите с недостатъчни дози от препаратите. В допълнение, съвременните лекарства, доставяни в България по-голямата си част не са с най-високо качество. Съответно, те не са толкова ефективни. “Средните” дози за първия “курс” зависят от самото лекарство, от това колко лекарства се използват едновременно и от вашето лично тегло и са:

4 – 8 таблетки дневно метандиенон (метан) или станазолол, или оралтуринабол (турик). Това е 280 – 560 mg на седмица.

500 mg НА СЕДМИЦА (обикновено 2 ампули) от който и да е тестостерон: сустанон, тестостерон енантат, ципионат, пропионат. Всичко се инжектира, с изключение на пропионата (който се “приема” всеки ден, или през ден), или 2 ампули едновременно веднъж седмично, или една за 3 – 4 дни.

Както можете да видите, дозите на тестостерон са достатъчно големи и за първия курс са подходящи само за съвсем “начинаещи” или под формата на едно лекарство.

Нандролон деканоат (дека) се инжектира при ПЪРВИЯ „курс“ от 200 до 400 mg седмично.

Болденон се “поставя” 500 – 800 mg седмично.

Това са най-често използваните лекарства като за начало. По-добре е да използвате комбинация от 2 стероида в минималната от горните дози:

Метан + Дека: Единственото лекарство от „първия курс“, с интерференция, може да бъде метандиенон или тестостерон. Освен това второто лекарство е идеално за това.

Няма нужда да се уточнява втората точка. Повечето начинаещи знаят, че не можете да получите почти нищо колкото и да е сериозен курсът ви, ако не се храните достатъчно и правилно, ако ходите на фитнес само 1 – 2 пъти седмично ил  ако комбинирате няколко вида тренировки, т.е. претоварвате се.

Другият негатив е липсата на достатъчно сън. Ако не се обърне внимание на всички тези фактори, резултат няма да има. Може да качите няколко кг и след седмица или две да ги свалите.

Третата точка също е ясна. През първите шест месеца до една година начинаещият в областта на тренировките, ПОСТЕПЕННО увеличават обема и интензивността на упражненията си. Той не може веднага да започне да тренира толкова усърдно, колкото един напреднал бодибилдър.

На второ място, за да се използват ВСИЧКИ инструменти за културизъм за ефективни тренировки, е нужно време, за да се научи всичко. Увеличаването на възможностите винаги изисква доста време.

И не можете да прекрачите този закон. За да се развие например такова качество като динамичен стереотип (автоматизмът на набор от движения), е необходимо да се изпълнят около 5000 движения от същия тип. Изразен подобряващ здравето ефект (т.е. повишаване на фитнес възможностите) от силовите тренировки се постига чрез 10 – 12 седмици редовни тренировки 3 пъти седмично, така че докато вашата тренировка е с ниска интензивност и с малък обем няма да имате особено голям успех, докато самото ви тяло се справя с възстановяването от такова малко натоварване относително лесно.

Докато не се научите как да полагате оптимални мускулни усилия при всяко повторение в дадена серия, не е нужно да се „тровите“ с различните препарати. Оставете “добавката с витамини” за периода, когато тежестта на тренировката стане твърде голяма, и тялото вече не може да се възстановява лесно или да се справя с по-големите натоварвания. Ако желаете да закупите качествени спортни стимуланти и анаболни стероиди моля посетете онлайн магазин Bulsteroid.com там се предлагат широка гама от продукти как за начинаещи така и за напреднали бодибилдъри.

Кои са най-важните витамини и минерали за спортистите?

Leave your vote

More