4 основни препоръки при покупка на дамски часовници

дамски-часовник

От притежателката на бижуто зависят и параметрите – какъв е стилът й, дали залага на дизайна или се вълнува от механизма на часовника

Часовникът е покупка, към която трябва да подходите индивидуално, ако сте решили да изненадате приятелка с подарък. Дори да избирате за себе си, приоритетни са параметрите, които отговарят най-точно на стила и предпочитанията ви. Само така може да сте сигурни, че сте попаднали на находка, която подчертава характера и излъчването ви.

Ето няколко основни препоръки, които ще ви бъдат полезни при проучването на онлайн предложенията за маркови дамски часовници:

1. Нежен или грубоват циферблат

За повечето дами циферблатът не е съществено определящ. И все пак, това зависи от приоритетите на бъдещата притежателка – съобразете го! „Фасадата“ е ключова, стига да внушава елегантност и да е украсена с камъни. Но отново помислете, дали жената ги обича, съвсем не всички залитат по блестящите орнаменти.

Днес актуални са по-грубоватите модели, въпреки че има дами, които се придържат към нежната и деликатна класика.

2. Допълнителни функции и опции

Никак не е излишно часовникът да е водоустойчив, защото повечето дами са непрекъснато ангажирани с различни дейности, включително и досадното миене на посуда вкъщи. Е, дори да е щастлива собственичка на машина, тя пак ще се сблъска с битовизмите под каква ли не форма. Може и да е любителка на спа процедурите или басейните, ето защо тази опция винаги е допълнителен бонус.

Ако ръчното украшение е снабдено и с аларма, ще превърнете жеста във функционално и практично решение.

3. Цветови синхрон

Безопасно е да си придържате към изчистените цветове, особено ако не сте убедени, че дамата има един доминантен фаворит. Сребристите, златистите, черните и белите са универсални, защото лесно се съчетават с останалите накити и с ежедневното облекло, в какъвто и стил да е то.

Трудно ще направите грешка, ако заложите на тях, още повече,  че те са масово търсени и в специализираните сайтове за дамски часовници.

4. Красива, но преди всичко качествена каишка

Не само мъжете ценят материалите от естествена кожа, особено когато се касае за аксесоар, който слагаме на ръката си всеки ден. Текстилните каишки или онези от изкуствени суровини също са вариант, стига да са красиви и семпли. При всички случаи качеството е водещо, независимо дали ще се насочите към метална, силиконова или кожена каишка.

Ако дамата е спортен тип, подходящ е именно силиконът, за изкусителките – кожата, а по-изисканите предпочитат металните изработки.

Разгледайте богатия каталог от модели на популярни световни марки на сайта https://timer.bg/.

Прочетете още: Как да намерим най-добрия женски часовник онлайн?

Leave your vote

More